Safescan 155-S G2 - Bankbiljetten Tellen

• Versnel uw telproces. Bekijk onze instructievideo, volg de onderstaande stappen en tover uw Safescan 155-S G2 om in een mini biljettelmachine.

1. Zet uw apparaat aan door de ON knop twee seconden ingedrukt te houden.

2. Druk vervolgens op de MODE knop om de ADD functie te activeren. Voer vervolgens uw bankbiljetten door het apparaat. Op het scherm zult u nu zowel het totale aantal als de totale waarde van de ingevoerde biljetten zien..

3. Om het tellen van uw geld nog makkelijker te maken, kunt u de Safescan 155-S G2 combineren met de optionele Safescan RS-100 biljet stacker.

Houd er wel rekening mee dat de Safescan RS-100 alleen werkt in combinatie met de Safescan 155-S G2, en dat u deze niet kunt installeren op andere uitvoeringen. Klik hier om te zien welke versie van de Safescan 155 u gebruikt.

Toon alle Safescan 155-S G2 artikelen